irriterad

just för tillfället är där framförallt 2 grejor som irriterar mig.. det första:

djurrättsaktivister

det har ju kommit fram att det kanske är aktivister som står bakom den nya "flugan" med glasbitar i kyckling och sen gammalt har de ju ägnat sig åt att släppa ut bl.a. minkar från minkfarmar, attentat mot pälsfarmar/återförsäljare, skadegörelse mot mejerier osv osv.. 
min fråga är, HUR hjälper det djuren? 
vi kan ju ta minkarna som ett exempel, de minkarna som är uppfödda i en minkfarm vet inget annat än att leva där, de har ingen instinkt så när de släpps fria av de här s.k. "djurrättsaktivisterna" så klarar de sig inte ute i verkliga livet utan svälter till döds... hur är det bättre för djuren?
och sen glasbitar i kyckling? hur blir det bättre för djuren att Kronfågel måste slänga tusentals ton kyckling för de har roat sig med att slänga glas i köttet?



2:a grejen jag irriterar mig på just nu är:

Nedsläckning

japp.. häromdan skulle gemene man tydligen göra en "insats för miljön" genom att släcka ner där hemma i 1 timme.. 
säg mig, hur fan hjälper det miljön? förmodligen inte ett skit... men det får ju alla "svenssons" att må bättre  iaf: "tänk att vi kunde göra nånting för att bidra till en bättre miljö" sitter folk o tänker där hemma.. 
men man släckte bara ner lamporna.. TV:n fick ju va på... "annars missar vi ju Robinson..?" jävla hycklare!!
vi kan släcka lampor, släcka TV-apparater och skrika oss blåa på att folk ska sluta äta kött, återvinna och vad fan som helst... men innan supermakterna tar sitt ansvar (USA, Ryssland, Kina) och drar ner sina utsläpp så hjälper inte våra mikroskopiska insater ett jävla skit.. 
det är bara rent egoistiskt att hålla på med såna onödiga saker som att släcka ner lampor där hemma i en timme..
då kan man ju säga till sina barnbarn sen om 30 år: "jaja.. skyll inte på mig att klimatet gick åt helvete.. jag drog iaf mitt strå till stacken.. jag släckte lamporna en timme"

fuck off!

AFA

länge sen man skrev nåt här nu, men nu måste jag få skriva av mig!

blir så jävla arg när man ser på TV om de här jävla kravallerna i Malmö.. AFA-anhängare, nynazister, huliganer och what not åker till Malmö för att slänga gatstenar, slå isönder och förstöra!
inte första gången, och förmodligen inte sista heller...
här kan även nämnas husockupanter och allt annat drägg.. men jag orkar inte dra alla.. jag har bara EN sak och säga:

ETT SKOTT I PANNAN!!!

RSS 2.0